En lett borteseier mot Selbu

(Foto: Utleira IL)

Det er lite tvil om at de sentrale spillerne i Utleira-laget har tatt opp hanskene for å vise vei for de yngre spillere i gruppa. Det kunne man tydelig se i starten av kampen mot Selbu.

I tur og orden tok Ingvild Flåm, Sofie Fuglass, Ingvild Følstad og Eirin Skogen kommando foran mål, og de ga seg ikke før det sto 0 – 8 på tavla, først da fikk Selbu sin første nettkjenning. Til pause hadde Utleira full kontroll på kampen med en sikker 7-15 ledelse.

Ingvild Flåm er i storform for tiden. (Foto: Lars R. Skaug)

I starten av 2.omgang fikk Selbu tildels være litt mer med i kampen, men på stillingen 17-21 våknet Utleira igjen.  Anført av en meget scoringsikker Ingvild Flåm som ikke ga seg før hun hadde sørget for 9 mål, ble dette en oppskriftsmessig seier på bortebane mot et lag som har hatt utvikling de siste kampene. Blant annet med en sterk seier mot Elverum.

Noen av lagets nye følgere i Utleira Ultras tok turen på kampen mot Selbu.

Oppgjøret i Selbuhallen endte 20-30 i favør gjestene fra Utleira.

Neste oppgave for Utleira er Orkanger på hjemmebane tirsdag 29.mars kl. 1900.