Serielederen vant lokaloppgjøret

(Foto: Utleira Futsal)

Oppladningen til kampen var alt annet enn optimal for Utleira med skader, sykdom og suspensjoner. Dagen før kamp hadde de kun to av de ti utespillerne fra helga på trening og klare til kamp. Men den soleklare serielederen plukket ytterligere tre poeng i onsdagens lokaloppgjør mot Freidig i Utleirahallen.

Skremmeskudd

Kampen startet med et skremmeskudd fra Freidig, som dundret ballen i stanga tidlig. Like etter dundret Johansen ballen i treverket på motsatt side, før Fossli sendte Utleira i ledelsen rundt halvveis i omgangen med sitt første mål for sesongen. Hjemmelaget hadde overtaket mot slutten, men Freidig utligner like før pause etter at ballen rotes bort bakerst hos Utleira

I andre omgang tar Freidig ledelsen ved den gamle Utleira-spilleren Gard Killingberg, men etter det tar vertene over. Først scorer bror Lars Erling Killingberg til 2-2, før Erlend Vie øker til 3-2 etter å ha rundet keeper. Moen øker så til 4-2 med et godt skudd, før Freidig tar ut keeper. Overtallsspillet skaper et par sjanser, men heldigvis for Utleira ble det ingen flere mål!

Tynn tropp dagen i forveien

Oppladningen til kamp var alt annet enn optimal, med skader, sykdom og suspensjoner. Dagen før kamp hadde Utleira kun to av de ti utespillerne fra helga på trening og klare til kamp, men utover kampdag meldte i tur og orden Welo, Vie og Fossli at de kunne prøve og se hvordan det gikk. Heldigvis gikk det bra, og serielederen kunne slippe jubelen løs etter å ha slått Freidig 4-2 på hjemmebane i Utleirahallen.

Uten tap

Utleira Futsal har i løpet av denne sesongen ikke tapt en eneste kamp så langt, kun spilt uavgjort i en. Dette gjør at de etter 16 spilte kamper står med hele 46 poeng. Plassen under på tabellen innehas av fjorårets seriemester Sjarmtrollan fra Tromsø, ni poeng bak serielederen som har spilt en kamp mer. Om laget fra Tromsø avgir poeng i kommende helgs oppgjør mot Hulløy vil ingen kunne hindre Utleira i å kalle seg Seriemester 2020.