Klar for kvalifisering til mesterliga

Annonse

Kai Bardal er hovedtrener for Utleira Futsal som nå skal ut i kvalifisering til Champions League.

Utleira Futsal ble seriemester i Eliteserien sesongen 2019/20 på en suveren måte uten å tape et eneste oppgjør. Med en restriktiv periode i forbindelse med pandemien er det først gjennom de siste ukene at de har hatt tillatelse til å trene fullkontakt igjen, og nå forbereder de seg på å spille kvalifisering til Champions League.

Suveren ener

I løpet av sist sesong avga Utleira Futsal kun poeng i oppgjøret på bortebane mot Hulløy fra Bodø i en kamp som endte 1-1. Bodø-laget havnet til slutt på 2. plass sist sesong, hele elleve poeng bak den suverene eneren fra Utleira. Hovedtrener Kai Bardal var godt fornøyd med lagets prestasjoner sist sesong, og ser nå frem mot å lede laget i kvalifiseringen til mesterliagen i slutten av november. Denne kvalifiseringen har normalt sett vært et gruppespill, men formatet er endret grunnet koronasituasjonen og vil dermed bare bli en enkeltkamp som de enda ikke vet om blir på hjemme- eller bortebane.

Engasjert

Bardal har bakgrunn som spiller fra sin oppvekst på Steinkjer, men har de senere årene vært aktiv som trener. I tillegg til oppgaven som hovedtrener for Utleira er han også assisterende trener for landslaget i futsal. Mange kjenner kanskje navnet hans som børssetter i Adresseavisen fra tidligere, pr. i dag er han fotballekspert i VG.

Aktuell i podcast

I den nyeste episoden av TrønderFotball-podcasten er Kai Bardal gjest. Der forteller han litt om sin egen bakgrunn, og litt om både fortid og fremtid for Utleiras futsalherrer. Denne podcasten er tilgjengelig på strømmetjenester, samt at det er mulig å se den på TV Risvollan hver ettermiddag klokken 19.

Bardal er gjest i den nyeste episoden av TrønderFotball-podcasten. Her sammen med Kevin Ingebrigtsen, Erik og Stein-Roger Arnøy.

 

Hør Episode 9 av TrønderFotball-podcasten her!