Seks mål etter pause

(Foto: Nardo FK/Nora Baglo)

Etter en første omgang hvor lagene holdt godt følge med hverandre ble det en målrik andre omgang i Nissekollen søndag. På under tre minutter skjøt Simen Nestaker lufta ut av et hardtkjempende Trygg/Lade.

I det praktfulle trønderske høstværet var det duket for bykamp i Nissekollen søndag da Trygg/Lade var gjester i det som var årets siste hjemmekamp for Nardos A-lag herrer. Før denne kampen var hjemmelaget ubeseiret på eget gress denne sesongen.

Den første omgangen endte målløs etter jevne 45 minutter, men den andre omgangen ble innledet med to kjappe mål av Simen Egge Nestaker. På under tre minutter scoret han slik at Nardo gikk opp i føringen 2-0. Deretter var det gjestene som tok føringen i kampen, og i det 60. minutt fikk Trygg/Lade sin redusering ved Simen Sørra.

Nardo økte sin ledelse da det gjensto et kvarter av kampen, denne gangen med scoring av Kristoffer Halvorsen. Nardo foretok deretter tre bytter i løpet av de neste seks minuttene, og det endte med at Jonas Strand ble satt opp ved et par anledninger hvor begge endte med scoring av nevnte Strand. Kampen endte 5-1 i favør hjemmelaget som da kan klappe seg selv på skuldra etter ubeseiret sesong på eget gress.

Kommende helg spilles de siste oppgjørene i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5, og da tar Nardos menn turen til Strindheim som ligger på plassen bak med åtte poeng mindre. Tredjeplassen er dermed sikret for Nardo, som har tre poeng opp til tabelltoer Byåsen som uansett blir stående med bedre målforskjell.