En midlertidig forsterkning

Annonse

(Foto: Utleira Futsal)

Siden Utleira Futsals egen Sondre Enlid ikke kom seg unna jobb lenge nok til å bli med til Champions League-spill i Albania har de nå signert landslagsmålvakt Andreas Ajer fra Sandefjord Futsal på midlertidig basis.

Andreas har massevis av erfaring fra internasjonale kamper etter mange år på landslaget, og er nå på plass i Trondheim for å trene med laget i forberedelsene før avreise.

Vi håper og tror signeringen vil gjøre oss godt rustet til både å prestere godt i Albania, men også løfte våre egne keepere ved at de får trent med en keeper med massevis av verdifull erfaring, skriver Utleira Futsal på sin Facebook-side.

Allerede ny keeper på plass

Tidligere denne uken ble også Eirik Hofstad Klette presentert som en av de to nye målvaktene for Utleira futsal.
Keeperen kommer fra Ranheim futsal, og etter en sesong uten seriespill i 1. divisjon var det en meget ivrig keeper som møtte opp til Utleiratrening i vinter. Med gode prestasjoner på trening og sitt hyggelige vesen var det ikke lenge tvil om at dette var en mann seriemesterne ville ha med på fast basis, og nå er han altså én av de to keeperne som skal bli med laget til Albania.

(Foto: Utleira Futsal)

 

Utleira reiser til Albania for å spille Preliminary round UEFA Champions League 20.-25. august hvor de møter motstandere fra Ungarn, Luxembourg og vertene fra Albanias hovedstad Tirana.