Seier på hjemmebane i lokaloppgjør

En ny kamp i vinterserien er unnagjort og den første seieren i Nissekollen er i boks. Disse kampene er viktige for å gi spillerne mulighet til å vise seg frem, og da er det svært gledelig å se flere av spillerne som tar muligheten, uttalte hovedtrener for Nardo Stig Kammen etter oppgjøret mot RBK2 på lørdag.

Forlenge sesongen

I et år hvor det aller meste har vært annerledes ble sesongen for lagene på nedre halvdel av tabellen i PostNord-ligaen brått avsluttet etter at serien etter ordinære forhold var halvspilt. For å forlenge sesongen noe har de trønderske lagene i divisjonen gått sammen om å spille en slags vinterserie hvor det spilles både borte og hjemmekamper mellom Nardo, Rosenborg 2 og Levanger. Lørdag tok Nardo imot naboene fra Lerkendal på besøk i Nissekollen. Oppgjøret endte med 3-1 seier til hjemmelaget.

Årets pasning?

Hovedtrener for Nardo FK oppsummerer kampen slik;

– En ny kamp i vinterserien er unnagjort og den første seieren i Nissekollen er i boks. Disse kampene er viktige for å gi spillerne mulighet til å vise seg frem, og da er det svært gledelig å se flere av spillerne som tar muligheten. Vi kommer veldig godt i gang de første 10 minuttene. Derfra overtar RBK bane-spillet, men uten å skape de helt store sjansene. I denne perioden blir vi litt for upresise og har ikke nok ro med ballen i eget lag. Men vi står veldig godt imot og de siste 10 minuttene hever vi oss igjen. 1-0 kommer etter en god kontring hvor Håvar Dahl blir spilt 45 grader ut, og curler ballen fint bort i lengste! Rett etterpå har vi en gjenvinning høyt i banen hvor Arne Gunnes spiller årets pasning gjennom til Henrik Høyem Olsen, som kontant setter 2-0 rett før pause! I pausen blir vi enige om å ta kommando over 2.omgang. Ro med ballen og nøyaktighet er nøkkelpunkter. Vi gjør fire bytter til pause og får sett flere spillere. Vi klarer ikke helt å framstå som vi vil, men soliditet i forsvarsspillet gjør at vi holder RBK unna målsjanser, og vi har god kontroll. Utover i omgangen åpner det seg opp og det bølger mer fram og tilbake. At det ender 3-1 er fullt fortjent.

En godt gjennomført kamp som viser at vi har god bredde i troppen!