To spillere i Utleira håndball tatt ut til landslaget

Annonse

I tråd med Utleira Håndball sin strategi som utviklingsklubb der spillere skal få lagt til rette for egen utvikling gjennom en godt tilrettelagt treninghverdag som skal ta vare på samhandling med lag , tekniske ferdigheter, belastningsstyring og fysikk er det med stor glede at to av deres nyeste spillere som begge har fått A kontrakt i Utleira blir tatt ut på LK 04 sitt landsalg.

Det viser at spillere som har fremtiden foran seg har tro på at de kan videreutvikle seg i Utleira Håndball. Utleira ønsker å bidra til at spillere tar steget opp på senior nivå og den dagen de blir for gode for Utleira håndball skal klubben med glede sende de videre til et enda høyere nivå.

Synne Olsen har sin opprinnelse fra Rognan i nord, og som 16-åring tok hun valget om å bli en del av Tiller J16 sitt lag som hadde partneravtale med Utleira håndball. I hele vinter har Synne hospitert med Utleira senior.  Dette sier hun selv om uttaket;

– Jeg kommer opprinnelig fra Rognan, som er et lite tettsted i Nord-Norge, men flyttet til Trondheim i fjor høst for å satse på håndball. Det var en stor avgjørelse å ta, da det innebar å flytte fra venner og familie. Denne sesongen har jeg spilt for Tiller hvor vi har spilt både i Regionserien og Bring-serien.

– Å bli tatt ut til landslagssamling betyr mye for meg og gir meg ekstra motivasjon til å fortsette å legge ned mye tid i trening. Denne sesongen har jeg trent 4-5 økter håndball og tre økter egentrening pr. uke. Jeg gleder meg til neste sesong og håper at jeg fortsetter å utvikle meg som håndballspiller, forteller Synne.

En spesiell drøm

Andrea Schjetne Aasen har også spilt for Tiller sitt J16-lag, også hun har hospitert med Utleira senior. Hun har følgende å si om uttaket;

– Jeg har vært innom mange idretter i oppveksten som langrenn, svømming, turn, ballet og klatring, men det var håndball som ble favoritten. Dette har jeg drevet med siden jeg var 6 år gammel. Håndball har blitt en stor og viktig del av livet mitt. Helt siden jeg var lita har jeg sett opp til onkelen min som var på guttelandslaget i håndball. Under hele oppveksten har jeg hatt en spesiell drøm, å komme så langt at jeg fikk spille med flagget på brystet.

 

– Det har vært både oppturer og nedturer, men dette er en del av håndball livet. Jeg fortsetter å jobbe for å komme så langt som mulig. Det å få lov å delta på samling er et skritt i riktig retning mot målet, sier Andrea.

Stolt klubb

Utleira håndball er veldig stolte av å få muligheten til å bidra til Synne og Andrea sin utvikling de neste sesongene i Utleira håndball . 9-12 Juni reiser spillerne på samling. Vi ønsker begge to riktig lykke til!