Med to klare borteseiere i helga

Annonse

(Foto: Utleira IL)

Utleira ble et nummer for store for begge sine motstandere i helga, og tok med seg to solide seiere i bagasjen hjem. Med god bredde i stallen skal de være godt rustet for en lang sesong.

Det var Kongsvinger som hadde lagt til rette for et flott arrangement, og var vertskap i lørdag. Hjemmelaget hang med i starten av kampen, før Utleira bygde mer og mer på sitt gode forsvarsspill. Dette ga igjen god uttelling fremover på banen. Slutt resultatet ble 21 -31 favør Utleira.

Søndag var det klart for ny bortekamp imot LFH09. Her ble det tidlig klart at Utleira var noen nummer for store for hjemmelaget. Utleira var overlegne fra start til slutt i kampen. Tre målvakter fikk prøvd seg, og totalt ble det bare 18 mål bakover på banen. Utleira scoret hele 36 mål fordelt på ti målscorere, noe som vitner om at laget begynner å sette seg.  God bredde i stallen blir viktig gjennom en lang sesong.

(Foto: Utleira IL)

Neste kamp for Utleira er hjemme mot Charlottenlund den 6. november. Nå venter et par gode treningsuker for både spillere og trenere.