Sesongen er i gang i trekket

Annonse

(Foto: nardoposten)

2. juledag ble det gjennomført en vellykket testrunde av heis og løyper, og nå er skitrekket åpnet for sesongen. Så gjenstår det å se hvor lenge snøen blir liggende.

Med et stort dugnadsengasjement ligger atter igjen forholdene til rette for vintersportsaktiviteter ved Steinan Skitrekk. Med en bra såle i bakken er det gode forhold for å stå på ski, men det er også fullt mulig å ta seg en tur innom for en kopp kaffe og ei vaffel.

(Foto: nardoposten)

Perfekt sted å starte

For de som ikke har stått mye alpint er dette et perfekt sted å starte for å kunne avansere til større bakker etterhvert, og det er ikke få som er oppvokst i nærmiljøet som har hatt sin første tur på slalomski i akkurat denne bakken. De senere årene er fasilitetene godt opparbeidet, og det er et fantastisk tilbud i bydelen vår.

Og skulle man ønske å prøve seg en tur uten å kjøpe fullt opp med utstyr, så er det mulig å låne utstyr i skitrekket. Her har de et godt utvalg både ski, staver, sko og hjelmer for utlån.

(Foto: nardoposten)

Uten faste åpningstider

Om du ønsker å finne ut skitrekkets åpningstider så publiseres dette i sosiale medier, og for å holde deg oppdatert på dette så finner du Steinan Skitrekk på Facebook.

(Foto: nardoposten)