Ettmålstap i treningskamp for Nardo

Annonse

Fredag gjestet Nardo Fotballklubbs A-lag for herrer Extra Arena i Ranheimsfjæra for treningskamp med OBOS-laget Ranheim som motstander. 

For Nardo er kamptrening inn mot cupkampen mot Lillestrøm viktig for å kunne være så godt forberedt som mulig når det skal avgjøres hvem som tar seg videre fra den fjerde runden i NM. Denne kampen skal spilles om to uker, nærmere bestemt søndag 13. mars.

Ranheim hadde det meste av spillet i første omgang, og hadde flere sjanser og tilløp til sjanser uten at det resulterte i tellende resultat. Først like før hvilen fikk hjemmelaget hull på byllen. Sivert Solli ble spilt fri med en lang pasning i bakrom. Han spilte inn til Tønne som slapp ballen mellom beina til Michael Karlsen som banket inn scoringen.
Den andre omgangen ble noe mer uryddig fra begge lag, og begge kunne fått både en og to scoringer. Det skjedde ikke og på stillingen 1-0 ble kampen blåst av.

Alt i alt en vel gjennomført treningskamp av et godt organisert Nardo-lag.