Målfattig og tøft lokaloppgjør

(Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Det ble en kamp hvor spenningen fikk leve til siste stund, men Utleira avgjorde med kampens eneste scoring som kom allerede i det åttende spilleminutt. En god sesongstart for laget som har ambisjoner om gull.

Det var Utleira som hadde flest sjanser i oppgjøret, og med hele fire stolpeskudd kunne det fort havnet flere baller i nettet. Men slik gikk det ikke, og da klokka tikket mot åtte minutter var det Magnus Johansen som sendte hjemmelaget i ledelsen med et godt skudd i lengste.

Magnus Johansen scoret Utleiras eneste mål i lørdagens kamp mot Freidig. (Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Etter kampens førti tilmålte minutter var spilt endte det altså 1-0 til Utleira Futsal over Freidig i Utleirahallen lørdag ettermiddag.

Neste kamphelg for Utleira Futsal er 19.-20. november. Da skal laget møte Veitvet og HSIL på bortebane.