Tok seg videre fra første runde

(Foto: Nardo FK)

I cupens første runde møttes Trondheimslagene som til daglig spiller i Norsk Tipping-ligaen. Gjestene fra Nardo slo Tiller komfortabelt med to mål i torsdagens oppgjør på TOBB Arena.

Dermed er Nardo videre til den andre runden i Norgesmesterskapet i fotball.

Det var flotte rammer rundt torsdagens kamp på Tiller, hvor gjestene i stor grad var det førende laget. Det var Simen Kjørstad som scoret Nardos første mål for dagen, om lag ti minutter før pause. Nardo var også det førende laget etter hvilen, selv om hjemmelaget også var farlig frempå.

Etter to tredjedeler av kampen var spilt var det atter igjen klart for nettkjenning for Nardo, denne gang ved Simen Nestaker som fastsatte sluttresultatet til 0-2.

Seriekamp til helga

Etter avansementet fra første runde vil det nå bli spennende å se hvem klubben i Nissekollen trekker til neste runde av cupen.

Allerede lørdag er det klart for ny seriekamp for Nardo. Da kommer Orkla FK på besøk i kampen som har avspark allerede klokken 14.