Tapte mot Vesterålen

Annonse

(Foto: Utleira Futsal)

Lørdagens eliteserieoppgjør for Utleira Futsal mot Vesterålen endte med ettmålstap. Dermed står de med to tap på rad. Søndag står KFUM Oslo på motsatt banehalvdel.

Slik beskriver Utleira Futsal lørdagens kamp selv;

Det starter som en knokkelkamp med mye roping og lite finspill før Vesterålen tar ledelsen 1-0 etter en dødball med rundt 7 minutter på klokka. Vi sliter med å komme ordentlig i gang, men etter en timeout midt i omgangen utligner Kvalvær med en flott avslutning etter forarbeid av Johansen. Etter dette kobler vi grepet om oppgjøret, men til tross for et massivt spillemessig overtak og at vi har de fleste avslutningene er det Vesterålen som tar ledelsen et par minutter før pause. Vi utligner like før pause ved Johansson og går i garderoben med en god følelse.

I andre omgang tar vi grep om kampen fra start, og Vesterålen får knapt låne ballen. Så går det som det ofte gjør når man ikke scorer på egne sjanser: Vesterålen scorer på sin første avslutning via en Utleira-spiller, og vi må igjen jakte utligning. Den finner vi ikke, selv om vi smeller ballen i treverket totalt fem ganger i løpet av kampen. På tampen tar vi ut keeper uten at noen av lagene klarer utnytte dette, og vi kan notere oss for vårt andre strake tap.

Utleira-trener Kai Bardal hadde følgende å si etter kamp;

– Vi starter svakt, men spiller oss opp inn mot pause og kobler et bra grep etterpå. Totalt har vi fem i treverket og vi scorer selvmål på deres første skudd i 2.omgang. Men for å sikre trepoengere mot gode lag og uavhengig av marginer og uerfarne dommere, må vi gjennomføre mer modent. Det skal eksempelvis ikke ta en halv omgang å komme i gang med bevegelser vi kan godt og det skal ikke kreve 15 minutter før første skjæring går rett vei for å sette opp en mot en. Vi mangler litt på det å møte opp og gjøre det mest grunnleggende bra fra start. Da må vi regne med å tape av og til.

Søndag klokken 16 besøker Utleira-laget KFUM Oslo.