Fem på rad for Utleira Futsal

Annonse

(Foto: Utleira IL)

I helgen tok klubben seks nye poeng og topper nå Eliteserie-tabellen etter fem strake seiere i de fem første kampene denne sesongen. Søndag slo Utleira den tidligere mesteren Sjarmtrollan 9-2 hjemme i Utleirahallen.

Utleira topper tabellen tre poeng foran regjerende mester Vesterålen. Også Freidig ligger tre poeng bak serielederen, etter at de tapte knepent for Utleira i serieåpningen har de fire strake seire.

I lørdagens oppgjør mot KFUM Oslo Futsal var hjemmelaget det førende laget i Utleirahallen. Denne kampen endte til slutt 6-3 i favør Utleira etter at Magnus Johansen sørget for begge målene før pause, og Andreassen, Halvorsen, Welo og Kvalvær fikk hver sin nettkjenning i den andre omgangen.

Søndag ble det storseier mot Sjarmtrollan med sluttsifrene 9-2.

– En strålende prestasjon sikrer kalassifre mot en av gullrivalene. Vi tar ledelsen før minuttet er spilt, og selv om Sjarmtrollan får en utligning blir det bare en parentes når vi kjører over dem og går til pause med 5-1, skrev klubben på sine Facebook-sider etter kampen.

Videre skriver de;

-I andre omgang fortsetter vi kjøret og øker kjapt til 7-1. Sjarmtrollan tar så ut keeper, og vi setter 8-1 i tomt mål. 9-1 kommer ved Robin Johansen, som scorer sitt aller første mål i Eliteserien. Sjarmtrollan reduserer så til 9-2 på tampen, som også blir sluttresultatet.

Kommende helg er det atter klart for nye futsal-kamper i Utleirahallen. Da kommer Fredrikshald Prishtina og Sandefjord Futsal på besøk når serielederen skal jakte nye poeng.