Tapte på Tiller

(Foto: Nardo FK)

Etter å ha spilt de siste åtte kampene uten tap ble rekken brutt for Nardos A-lag for herrer lørdag. I en målrik kamp på bortebane mot Tiller ble det hjemmelaget som hentet alle tre poengene.

Allerede etter tolv minutter ledet et heltent hjemmelag 2-0, og det var først i det 20. spilleminutt at reduseringen kom. Simen Nestaker fant veien til nettmaskene, dermed 2-1. Hjemmelaget økte deretter ledelsen to ganger før pause, og det sto 4-1 til hvilen midtveis.

Nardos menn ga ikke opp, og reduserte to ganger i den andre omgangen. Pål Even Heggelund scoret først i det 66. minutt, deretter i det 77. spilleminutt. Kampen endte dermed 4-3 til Tiller.

Nardo ligger nå plassert på en foreløpig tredjeplass i Norsk Tipping-ligaens avdeling 5 etter tjue serierunder er spilt. Hakk i hæl ligger Strindheim med to poeng mindre og like mange kamper spilt. Gapet opp til sølv og gullplass er nå blitt så stort at det vil være bronsemedalje som er metallet innen rekkevidde for Nardo denne sesongen.

Lørdag kommer Melhus på besøk i Nissekollen.

Leste du denne? – «Poengdeling mot serielederen»