Fortsatt ubeseiret i årets liga

På plass i garderoben før oppgjøret mot Fredrikshald Prishtina. (Foto: Utleira Futsal)

Med åtte strake seiere er Utleira Futsal ubeseiret så langt denne sesongen. Helgens bortekamper mot KFUM Oslo og Fredrikshald Prishtina ga seks poeng med hjem i sekken. Utleira leder dermed serien med tre poeng foran Hulløy som er neste motstander i toppoppgjøret i Bodø til helga.

Ledelse til pause

Det var hjemmelaget som kom best i gang med mål av Besian Kadri etter åtte minutter. Even Rogstad Kvalvær utlignet to minutter etter, og Erik Valla Dønnem sørget for at Utleira gikk opp i ledelsen 1-2 før pause.

1-0, Besian Kadri
1-1, Even Rogstad Kvalvær
1-2, Eirik Valla Dønnem

Hattrick

Etter pausen fullførte Kvalvær sitt hattrick for dagen og Valla Dønnem fastsatte sluttresultatet til 1-5 med sitt andre mål i kampen. Dermed hadde Utleiras herrer sikret seks poeng og serieledelse etter to gode prestasjoner mot henholdsvis KFUM Oslo og Fredrikshald Prishtina denne helgen.

1-3, Even Rogstad Kvalvær
1-4, Even Rogstad Kvalvær
1-5, Eirik Valla Dønnem