En god sesongavslutning sikret bronsemedalje

Annonse

Bronsevinnerne med medaljen rundt halsen (Foto: Utleira IL)

Av Redaksjonen

Med uavgjort eller seier mot KFUM ville Utleira-herrene sikre bronsemedaljen, og det holdt såvidt det var.

Utleira gikk seirende ut av helgens første oppgjør mot Fredrikshald Prishtina på lørdag. Med 0 – 2 ledelse til pause ble Fredrikshalds redusering på tampen aldri en trussel. Oppgjøret endte 1 – 4 i Utleiras favør. Målene ble scoret av Berre, Stølan og Moen.

Edelt metall

Mot KFUM på søndag tok Utleira ledelsen 1-0 tidlig i førsteomgangen ved Johansson før Moen doblet minutter senere. KFUM reduserte like etter, og det sto 2-1 i Utleiras favør til pause. I andre omgang snudde KFUM kampen med to mål tidlig, før Moen sendte Utleira tilbake på bronseplass med 3-3. Det ble det siste målet i kampen, deretter kunne de ta imot bronsemedaljene fra Norges Fotballforbunds utsendte.

Alt i alt en flott avslutning på sesongen av Utleiras Futsal-herrer.

Milepæl i norsk Futsal

Like før kampstart i KFUM-hallen kunne Utleira Futsal via sine Facebook-sider fortelle at Forbundstinget har vedtatt forslaget om å ansette en utviklingsansvarlig for Futsal i NFF. Dette er en milepæl i norsk Futsal og skjer takket være klubbene og serieforeningen som har jobbet dette fram.

En meget godkjent sesong, mine damer og herrer

Med denne plasseringen på tabellen når sesongen nå er over så kan Utleira skilte med gull og seriemestre i damenes seriespill og nå bronse for herrene. Uten tvil en sterk prestasjon av både damene og herrene dette.