Poengdeling mot serielederen

(Foto: Nardo FK)

Det ble poengdeling i et svært fartsfylt og spennende oppgjør mellom Nardo og serieleder Junkeren i Nissekollen søndag. Det tok under ett minutt før hjemmelaget gikk opp i ledelsen!

I strålende vær tok Nardos A-lag for herrer i mot Junkeren til kamp i Norsk Tipping-ligaens avdeling 5 søndag ettermiddag. Og det skulle ta bare 57 sekunder av oppgjøret før hjemmelagets Simen Nestaker fant nettmaskene etter en feilberegning fra gjestene. 1-0 til Nardo på under ett minutt, og en skikkelig kalddusj for serielederen.

I det 69. minutt fikk Junkeren straffe, og utlignet dermed til 1-1. Dette resultatet stod seg til kampens 93 minutter var spilt, og serielederens seiersrekke på tolv strake ble brutt i Trondheim.

Nardo er nå ubeseiret på de åtte siste kampene, og ligger for øyeblikket på en tredjeplass etter nitten spilte kamper. Junkeren leder med syv poeng foran Byåsen på andreplass. Alle lagene har like mange spilte kamper.

Førstkommende lørdag blir det kortreist bortekamp mot Tiller klokken 14:00.