Kretsmester og opprykksklar

Annonse

(Foto: Nidelv IL)

Med en klar målsetning om opprykk ble det en meget god sesong for Nidelv senior som i tillegg tok med seg tittelen Kretsmester. Nå er målet å etablere seg en divisjon høyere.

At laget nå rykker opp en divisjon betyr at de møter bedre og jevnere lag. Det blir også mer attraktivt for unge Nidelv-spillere som kommer opp til senior, spesielt for de som har lyst til å satse litt på fotball.

– Man kan heller ikke se bort fra at det fort kan bli attraktivt for tidligere Nidelv-spillere også som har vært og prøvd seg i andre klubber, forteller Kristian Berg som er en del av trenerteamet til Nidelv senior.

Nå er målsetningen for sesongen 2023 å stabilisere seg i 4. divisjon. På litt lengre sikt så er det viktig med påfyll under senior slik at laget også i fremtiden har en overvekt av Nidelv-spillere, slik som det er nå.

– Sesongen 2022 har vært veldig bra. Laget hadde som klar målsetting å rykke opp fra 5. til 4. divisjon, og når laget i tillegg blir kretsmester så må vi si oss veldig fornøyd, avslutter Berg.