Kontinuitet på trenersiden

Annonse

Fredrik Aasmund Eliassen er tilbake i 2022 som hovedtrener for A-laget i Norsk Tipping Ligaen. Eliassen og teamet ble historiske i 2021 da Nardo tok seg til fjerde runde i NM. (Foto: Nardo Fotballklubb)

Det er med stor glede vi nå kan presentere den ferdigstilte trenerkabalen for våre to A-lag sesongen 2022. Vi går inn i den nye sesongen med kontinuitet på både kvinne- og herresiden, skriver Nardo Fotballklubb på sine hjemmesider.

Nardo uttaler at de er meget fornøyde med å ha resignert Fredrik Aasmund Eliassen som hovedtrener for A-laget sesongen 2022. Etter en kort periode i vinter hvor han var sykemeldt er han nå tilbake i klubben for fullt og klar for en ny sesong! Eliassen og teamet ble historiske i 2021 da Nardo tok seg videre til fjerde runde NM. 13 mars møter de Eliassens gamle klubb, LSK i Nissekollen for cupkamp.

Erik Svendsen, assistent- og fysisk trenere på herrelaget, har også signert ny avtale for 2022. Svendsen har lang erfaring fra engelsk fotball, blant annet som fysisk trener i Premier League for Watford FC, Notts County og Crawley Town. Erik og hans kompetanse skal ha mye av æren for det lave antallet skader i fjorårets sesong.

Fortsetter som hovedtrener

Eirik Jakobsen fortsetter som hovedtrener for A-laget i 2-divisjon. Her før seriekamp mot Hødd i fjor høst. Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Eirik Jakobsen resignerer som hovedtrener for A-laget på kvinnesiden. Dette blir Jakobsens tredje sesong i klubben som hovedtrener for A-laget i 2 divisjon og hele klubben krysser fingrene for at de får en normal sesong i 2022. De to foregående sesongene var sterkt preget av covid-situasjonen og satte i lang tid en stopper for normal trening. Til tross for dette leverte de en sterk høst 2021 med mange gode prestasjoner. Parallelt med full jobb og hovedansvar for A-laget høsten 2021 har Jakobsen også fullført UEFA B lisens her i Trondheim, skriver klubben på sine hjemmesider.

Sportslig leder i Nardo Fotballklubb Thomas Erikstad sier i en kort kommentar til Nardo-Posten at han er svært fornøyd med resigneringene.