Med Norges beste skjegg

Annonse

Det ble seier for Julius i kategorien delvis skjegg under kåringen av Norges Beste Skjegg ved Union scene i helga. (Foto: Mari Samstad)

I helgen ble kåringen av Norges beste skjegg avholdt ved Union Scene i Drammen, og flere deltakere fra Trøndelag hevdet seg i konkurransen. I kategorien delvis skjegg var det Julius Franke Wuttudal som tok hjem den gjeveste pokalen.

Barberer Marcela Olsen ved Nardo Frisørsenter hadde to av sine faste kunder som finalister i ulike kategorier, og det ble både en første- og en andreplass ved helgens kåringer. Den gjeveste pokalen var det Julius Franke Wuttudal som tok med seg hjem. I kategorien «delvis skjegg» var det ingen over og ingen ved siden av, og det var både en stolt vinner og en stolt barberer som poserte for fotografen etter seieren var et faktum.

Etter to års koronapause var kåringen av Norges beste skjegg og skjegg-NM tilbake denne helgen. Arrangementet fant sted ved Union Scene i Drammen hvor dagen var delt i to, med faglig innhold på dagtid og kåringer, konsert og fest som var åpent for alle på kvelden.

Siste finish utføres av Marcela før Julius skulle bedømmes av dommerpanelet. (Foto: Mari Samstad)

 

Leste du denne? – «Med lidenskap for faget sitt»