Med iver og med glede

Annonse

(Foto: Tor Kvam)

Med et stort hjerte for de som ikke har det like bra er Solborg Vel et prakteksemplar i vårt nærmiljø. Nå har de donert både medlemsavgift og omsetning til de trengende i det krigsherjede Ukraina.

Velforeningen i Solborg Borettslag, nærmere bestemt Johan Cappelens veg for de som ikke måtte vite hvor det er har de siste årene bemerket seg som et samlingssted både for beboerne i borettslaget, men også for folk utenfra. Her møtes folk over en god kopp kaffe, eller blir sett når de selv tar turen innom for å se på bruktmarkedet i garasjen.

Foregangsmann i velforeningen Odd Arne Tørstad har de siste årene med iver og glede engasjert både gammel og ung i Solborg, og bidratt til å skape et fellesskap de kan være stolte av. Han forteller oss stolt at de har avgjort å donere all medlemskontigent for 2022 til de rammede av krigen i Ukraina. I tillegg har de valgt å donere omsetningen fra to dager ved bruktmarkedet som holder åpent hver onsdag. Til sammen utgjør dette over femten tusen kroner.

For å oppfordre folk til å bidra stilte også Tørstad på stand i glassbygget ved Nardo Centeret en lørdag i mars. Der ble det pyntet med både norsk og ukrainsk flagg, gule og blå ballonger, og en smilende blid ildsjel fra nabolaget.

(Foto: Tor Kvam)