I år blir det loppis i Solborg igjen

Annonse

Det var stor aktivitet da vi tok turen innom Solborg torsdag ettermiddag. (Foto: nardoposten)

Ikke siden 2019 har de fått arrangert det som var tiltenkt å være et årlig loppemarked, men nå er de rigget og klare for å vise frem skattene som har samlet seg siden sist. 

I Solborg Vel er det mye som skjer gjennom året, både til glede for beboerne i borettslaget og for besøkende. Med den ukentlige nabokafèen og bruktmarkedet er det mange som er innom for en prat og en kopp kaffe, og kanskje for å finne en skatt som ikke var der sist gang de sjekket.

Denne helgen arrangeres det loppemarked i og rundt den gamle vaktmestergarasjen i borettslaget som tidligere har blitt omgjort til dagens formål. Det er satt opp telt på begge sider av veien som vil bli fylt med lopper, og garasjen er også full av godsaker.

Odd Arne Tørstad er primus motor i Solborg Vel. (Foto: nardoposten)

Inkluderende og engasjerende

Velforeningen i Solborg er et svært inkluderende tiltak som har engasjert mange i borettslaget, så her stilles det opp på dugnad for å klargjøre til loppemarked. Primus motor i velforeningen, Odd Arne Tørstad gleder seg til både lørdag og søndag. Han forventer godt med besøk på tross av at det ikke er meldt bare godt vær.

Ingen av Daniel eller Odd Arne er redde for å ta i et tak når noe skal gjøres.  (Foto: nardoposten)

 

(Foto: nardoposten)

 

(Foto: nardoposten)

 

(Foto: nardoposten)