Stor etterspørsel etter boliger i Atriumsbyen

Annonse

Meget attraktive boliger i Atriumsbyen på Nardo oppnår stor interesse når de legges ut for salg.

Av Redaksjonen

Med svært god lokalkunnskap kombinert med lang fartstid i bransjen har meglerne Tore Resell og Steinar Skaanes hos PROA Eiendomsmegling solgt mange boliger i Atriumsbyen den siste tiden.

En gjennomtenkt plan

Bak salgene i Christian Eggens veg lå en gjennomtenkt plan, gode forberedelser samt høyt fokus på oppfølging av interessenter. Dette resulterte i godt besøkte fellesvisninger, høy interesse og god pris. I dagens marked med en høy tilbudsside er det viktig å differansiere seg for å oppnå en best mulig pris for boligen, uttaler de to.

Med grøntarealer, kort vei til det meste av servicetjenester og et godt kollektivtilbud er atriumsbyen en svært attraktiv plass å bo.

Svært god lokalkunnskap

Både Skaanes og Resell hos PROA er oppvokst i området og sitter derfor på god kunnskap både historisk sett og med tanke på dagens situasjon. I kombinasjon med lang fartstid i bransjen utgjør dette et fordelaktig utgangspunkt både for kjøper og selger av bolig i bydelen.

Med godt kollektivtilbud og kort vei til servicetjenester er dette et svært attraktivt område å bo.

Fordelaktige betingelser

Med godt fotfeste i bydelen har PROA valgt å inngå avtale med mange borettslag i området som gir beboerne fordelaktige og gunstige betingelser ved salg av bolig. Dette har gjort PROA til et naturlig valg for mange.

Solgte boliger den siste tiden

Over en kort tidsperiode har meglerne solgt flere boliger i Atriumsbyen ved Nardo Centeret. Her er noen av disse.

Selge bolig?

Går du med tanker om å selge din bolig? Vi anbefaler å ta kontakt med PROA Eiendomsmegling ved Tore Resell på tlf: 970 59 222 eller Steinar Skaanes på tlf: 970 59 239.

Du finner også deres kontaktinformasjon her: PROA Eiendomsmegling