Tror på en god høst for boligmarkedet

Annonse

Steinar Skaanes og Tore Resell hos Proaktiv Eiendomsmegling har tro på en god høst for boligmarkedet i bydelen vår.

Boligmarkedet har før sommeren vært meget godt og velfungerende. Det har vært en kombinasjon med litt lite boliger for salg i markedet i forhold til den store etterspørselen av potensielle kjøpere på visning. Nå antyder lokalmeglerne at det vil bli en god høst på boligmarkedet.

Den store etterspørselen i bydelen har gjort at det har vært meget godt besøkte visninger, flere budgivere på de fleste eiendommene og mange boliger solgt til prisantydning eller høyere.

– Vi selger alt i fra små 1-romsleiligheter til store eneboliger samt fritidsbolig. I alle segment ser vi at etterspørselen er større enn tilbudet. For min egen del selger jeg aller mest boliger i Nardo bydel hvor jeg er mest lokalkjent og har bodd i hele mitt liv. Vi har en meget god markedsposisjon som den ledende eiendomsmegleren i denne bydelen som innbefatter Nardo, Vestlia, Stubban, Risvollan og Utleir, forteller daglig leder og megler i Proaktiv Eiendomsmegling Øst Steinar Skaanes.

Skaanes tenker det skal bli spennende å se utover høsten hvordan boligmarkedet utvikler seg nå som det er kommet renteoppgang i markedet og at renten bare vil fortsette å stige. Dette vil nok være med på å kjøle ned prisveksten litt, men så lenge det er overskudd av kjøpere i markedet vil vi nok trolig fortsatt se en liten prisvekst utover høsten også.

– Jeg tror på en god høst i boligmarkedet for den som ønsker å selge, sier Steinar som er i sluttspurten på sin sommerkampanje på deres gode markedspakker. Siste dag for tilbudet er torsdag denne uken.