Godt fornøyd med årets loppemarked

Annonse

Primus motor i Solborg Vel, Odd Arne Tørstad var godt fornøyd med årets loppemarked. (Foto: nardoposten)

Med værgudene på sin side ble det godt besøk under årets loppemarked i regi av Solborg Vel. Primus motor Odd Arne Tørstad skinte om kapp med solen søndag ettermiddag.

Med blå himmel og sol ble det en perfekt avslutning på helgas loppis i Solborg. Lørdagen var ikke like fin, men det var likevel godt med besøk som var på leting etter skjulte skatter. Med deilig duft av nystekte vafler som bredte seg utover Johan Cappelens veg var det lett å finne frem til serveringen hvor det var muligheter for både kaker, kaffe og annen drikke.

Utvalget var bredt, og det fantes noe for enhver sesong. (Foto: nardoposten)

Søndag ble det avholdt auksjon med ulike gjenstander som folk kunne by på. Her var det utropspris på 50 kroner på de fleste tingene, og det ble noen gode budrunder av det. En av gjenstandene med den nevnte utropsprisen var en 300 kubikk scooter som trengte et nytt batteri og bakdekk, ellers var den i tipp topp stand.

Denne ble til slutt solgt for 2 500 kroner.

Denne scooteren på 300 kubikk endte med en pris på 2 500 kroner under auksjonen. (Foto: nardoposten)

Alt i alt ble det et vellykket loppemarked takket være alle de frivillige, engasjerte beboerne som tar del i velforeningen. Solborg Vel virker å være et svært inkluderende sted hvor alle er velkommen, gammel som ung. Her er det muligheter for å bidra, eller bare komme for en kaffe. Flere utenfra har også begynt å engasjere seg i «vellet», og Odd Arne og resten av gjengen i Solborg står klar igjen på onsdag for ny nabokafè med åpent bruktmarked i garasjen.

(Foto: nardoposten)

 

Fikk du med deg denne – «I år blir det loppis i Solborg igjen»