I helga er det klart for et av byens mest populære loppemarkeder igjen

Annonse

Det rigges klart for det storstilte loppemarkedet på Steindal Skole.

Av Redaksjonen

Steindal Skolekorps arrangerer sitt populære loppemarked nå i helga. Tusenvis av lopper settes i disse dager frem og ivrige foreldre gjennomfører en storstilt dugnad.

Noe for enhver

Når årets loppemarked finner sted, henholdsvis lørdag 31. august og søndag 1. september, er det mye man har mulighet til å anskaffe seg for en rimelig penge. Loppemarkedet er delt inn i ulike avdelinger som inneholder blandt annet møbler, kjøkkenutstyr, klær, sko, sykler, bøker og elektriske artikler, for å nevne noen. Korpset har siden fjorårets arrangement samlet nye lopper, så utvalget er upåklagelig.

Enorm dugnadsinnsats

Foreldre og foresatte i korpset legger ned en enorm innsats for å gjennomføre et slikt arrangement, men når alle deltar blir ikke jobben for hver enkelt uoverkommelig. Vi møtte på noen av de som legger ned en flott innsats ved en av inngangene til blokkene i Vestlia Borettslag hvor korpset lagrer en del av loppene. De var i full gang med flytting av møbler som kommer for salg denne helgen.

God stemning blandt foreldrene som var i full sving med flytting av møbler.

 

En fin tradisjon og et godt møtested

Loppemarkedet ved Steindal Skole har i regi av korpset blitt arrangert i en årrekke. For mange har det blitt en fin tradisjon å møte kjente fra bydelen på denne arenaen. Her kan man rusle rundt og titte på lopper, eller bare ta en tur innom Steindal Kafè hvor det tilbys både ferske kanelsnurrer, kaker og kaffe, brus, sukkerspinn og popcorn. Noe for både store og små altså!

Auksjon

Tradisjonen tro arrangeres det en auksjon på søndag kl 13.  Auksjonsobjektene er utstilt hele helgen.

 

 

(Foto: Steindal Skolekorps, M. Skajaa, nardoposten.no)