Tøff kamp mot nyopprykket motstand

(Foto: Utleira Futsal)

Til tross for Utleira-dominans fra start var det hjemmelaget som tok ledelsen i søndagens oppgjør mot nyopprykkede Høybråten og Stovner Futsal. Det ble kamp om poengene helt inn, men det var gjestene som sikret seg tre poeng.

Det var Utleira som kom best i gang fra start, men til tross for mange gode muligheter er det HSIL som tok ledelsen. Utover i omgangen jevner det seg ut, og for hver utligning gjestene gjør scorer HSIL en ny. Hjemmelaget gikk til slutt opp til 4-3 som sto seg til pause.

I den andre omgangen snur Utleira kampen tidlig ved Holmen og Welo til 4-5. Kampen jevner seg litt ut igjen, men gjestene har et lite overtak og holder lenge unna før HSIL utligner til 5-5. Welo svarte kjapt med 5-6 fra dødball, men HSIL kom tilbake til 6-6. Kampen ble avgjort når Oskar Andreassen satte inn 6-7 fra 10-metersmerket med to minutter igjen på klokka, og Utleira klarte å holde unna til tida var ute.

Enlid som har mange solide redninger, kaptein Welo som nok en gang vet hvor målet står og Holmen som nok er den i Norge som jubler høyest når han skårer mål! (Foto: Utleira Futsal)

Etter å ha hentet seks poeng gjennom helgen gikk turen hjem til Trondheim søndag kveld for ei uke med trening før KFUM og Sjarmtrollan kommer på besøk neste helg! Så her er det bare å ta turen til Utleirahallen og støtte gutta mot nye trepoengere.

Utleira troner nå øverst på tabellen med full uttelling etter tre spilte kamper, mens Vesterålen og Sjarmtrollan har like mange poeng med en kamp mer spilt.