Bygger relasjoner mellom lag og deler erfaringer

Annonse

Denne uken ble det gjennomført trenerseminar i Utleira håndball. Dette var den første av flere workshops utover våren for aldersgruppe 7 – 11 år. Det var stor entusiasme fra alle lag som delte ting de var fornøyde med og ting de ønsket å bli bedre på. 

Det er viktig å bygge relasjoner mellom lag og å dele erfaringer, det er derfor Utleira nå arrangerer trenerseminar i håndballgruppa. Denne uka var det oppstart og den første av flere workshops utover våren for aldersgruppe 7 – 11 år. Den første kvelden var temaet å bli litt bedre kjent samt dele litt om sitt eget lag. Det var stor entusiasme fra alle lag som delte ting de var fornøyde med og ting de ønsket å bli bedre på.

Fremtidens ryggrad

– Det er fantastisk å møte neste generasjon trenere som skal være ryggraden i fremtidens Utleira Håndball, sier sportsutvikler i håndball Asgeir Hatlen.

I løpet av den første workshopen fikk lagene gjennomgått en introduksjon, og det var stor enighet om at dette var en fin måte å dele erfaringer på. Man lærer bedre når man har flere å spille på lag med og det gjelder like mye trenere som spillere. Neste gang de møtes er tema øvingsbildet.