Med en legende på besøk

Annonse

I den nyeste episoden av podcasten «Vi i Nardo» er legenden Roar Strand gjest. Her sammen med programleder Hans Petter Nilsen, A-lagstrener Stig Kammen og spiller/markedsmedarbeider i Nardo FK Robert Stene.

I Nardo Fotballklubbs nyeste episode av podcasten «Vi i Nardo» er ingen ringere enn Roar Strand gjest. En klubblegende i både Nardo og Rosenborg med en merittliste bare noen få kan måle seg med er «Supermann» definitivt en av tidenes norske fotballspillere. Sammen med Pelé, Romário og Ryan Giggs er Strand den eneste spilleren som har scoret i en toppdivisjon i over 21 år på rad.

Ydmyk og stolt

Det er litt av en karriere Roar Strand har lagt bak seg med hele 439 kamper i Tippeligaen, noe som gjør han til den spilleren med nest flest kamper i den øverste divisjonen i Norge. Han har også spilt 42 A-landskamper for Norge og 67 kamper i Mesterligaen. I tillegg har han spilt 125 europacupkamper og blitt seriemester hele 16 ganger, noe som forøvrig er europeisk rekord. Det er like fullt en ydmyk, men stolt legende vi møter i Nissekollen denne septemberdagen.

Podcast for, av og med Nardo

Podcasten «Vi i Nardo» er et konsept utviklet av engasjerte sjeler i Nardo Fotballklubb hvor det er ønskelig at folk skal få et innblikk både i hva som foregår i klubben i dag, hva som ligger i fortiden og ikke minst et blikk mot fremtiden. Det faste panelet består av programleder Hans Petter Nilsen, godt kjent for mange som skuespiller ved Trøndelag Teater og A-lagstrener Stig Kammen. Med seg så langt har de også hatt spiller og markedsmedarbeider i Nardo, Robert Stene og sports-sjef i klubben Thomas Erikstad. I de foregående episodene har blant annet Martin Lundal, Stein Blengsli og Kevin Ingebrigtsen vært gjester.

Oppvokst på Nardo

I den nyeste episoden forteller Strand som er oppvokst i Smørblomstveien litt om sin tid som spiller i klubben og om reisen videre i sin eventyrlige karriere. Her får du høre fra tiden Nardo trente på Paulinegård, Roar var innom Molde og ikke minst storhetstiden i RBK. Roar Strand tar for tiden B-kurs som trener, så hvem vet – kanskje ser vi ham snart igjen i fotballverdenen!

 

Et så langt «fredet» nummer på ei RBK-drakt, trøye nummer 6.

 

Trykk her for å høre «Vi i Nardo» med Roar Strand på besøk!