Ny seniortrener med sin første uke i Utleira

Annonse

(Foto: Utleira IL)

Med klare arbeidsmål satt i samsvar med ønske om type håndball klubben har satt seg som mål har Utleiras nye hovedtrener Håvard Lomsdal gjennomført sin første treningsuke med sitt nykomponerte trenerteam.

Forrige mandag var første dag med ny hovedtrener Håvard Lomsdal på plass i sin første uke sammen med sitt nykomponerte trenerteam. Første måned har vært styrt av ass.trener og spillerutvikler med klare arbeidsmål satt i samsvar med ønske om type håndball klubben har satt seg som mål.

(Foto: Utleira IL)

Fokus på vilje

Det har vært en oppkjøring der fokus har vært å bli bedre med ball både som enkeltspiller , lagdeler og i samspill. Det har vært harde økter med mye fokus på vilje. Intensiteten på øktene har vært meget bra, og samtidig har spillerne vært veldig opptatt av å løse detaljer i eget spill.

(Foto: Utleira IL)

Det har hele uka vært en klar plan , mål og struktur på innholdet i øktene for Utleiras håndballdamer. Godt planlagte økter med stort fokus på lagdelene og kommunikasjon med enekeltspillere underveis.

Når man definerer en ønsket type håndball , så setter det også klare rammer for innhold i øktene og tankesett. Dette har apparatet rundt laget sett i løpet av våren og fått veldig god respons på fra spillergruppe. Samtidig er rekrutt, junior og J16 koblet på i samme type tankesett som vil gjøre det enklere i fremtiden å flytte spillere fra egne rekker oppover i systemet.

Rekruttene Synne, Emma, Malin, Thea, Viktoria og Janne var med sammen senior i hele helga . Flere av dem har allerede fått trent mye med seniorlaget.  (Foto: Utleira IL)

Håvard har hatt 7 økter i sin første uke som hovedtrener i Utleira for å få en god oversikt å bli kjent med både rekruttene, junior og J16 spillere i klubben. Tilbakemeldingene fra seniorspillerne er ensartet positive etter årets sesongstart.

I helga kjørte Utleira en enkel miljøsamling på tvers av lagene der rekrutt og senior trente sammen. Møte med innhold fra både Håvard, klubb og Trondheim Idrettsklinikk der spillere fikk informasjon om årets sesong og den viktige perioden som spillere nå går inn i.

Laglederne sørget for at spillere og trenere fikk seg en skikkelig lunsj mellom øktene. (Foto: Utleira IL)