Gjestene trakk det lengste strået

(Foto: Karlsen Foto)

Det ble et spennende oppgjør mellom RBK 2 og Nardos A-lag for herrer ved SalMar-banen på lørdag. Gjestene tok føringen, men det bølget frem og tilbake helt til siste blås i fløyta. Onsdag møtes lagene på ny igjen, denne gangen i Nissekollen.

RBK 2 – NFK 2-3 (0-2)

Allerede i det fjerde spilleminutt tok Nardo ledelsen 0-1 ved Ottar Huni Magnusson, og Jonas Strand økte til 0-2 etter 20 minutt. Denne stillingen holdt helt inn til dommer Mats Thorsø Hansen fra Charlottenlund Sportsklubb blåste signalet for halvspilt.

I den andre omgangen var det hjemmelaget som først fikk uttelling ved Pawel Chrupalla i det 65. spilleminutt, dermed var stillingen 1-2 og det var blåst nytt liv i kampen. Under ti minutter senere ble det dømt straffe for Rosenborg, og Marius Broholm sørget for balanse i regnskapet fra 11-metersmerket. 2-2 i det 74. minutt.

Fikk sin debut

Lørdagens kamp ble nok ekstra stas for Nardo-talentet Josef Gamele Kulego som fikk sin debut når han ble byttet inn i det 79. minutt. Kulego som er født i 2005 gjorde sine saker suverent etter å erstattet Isak Hustad det siste drøye ti-minuttet av kampen.

Etter en hektisk andre omgang med mange målsjanser var det til slutt Nardo som fikk den avgjørende scoringen i det 90. minutt ved Rasmus Andreasen. Dermed endte kampen 2-3 i favør gjestene fra Nissekollen. Kommende onsdag møtes lagene på nytt i den utsatte kampen som skulle vært gjennomført tidligere i sesongen. Denne gang er det RBK 2 som er gjester med avspark i Nissekollen klokken 20.

Nardo har nå klatret opp til en 3. plass i Norsk Tipping-ligaens avd. 5, og med en kamp mindre spilt er det nå bare fem poeng opp til Byåsen som ligger på en andreplass for øyeblikket. Strindheim ligger nå på fjerde, to poeng bak Nardo og en kamp mer unnagjort. Suverene Junkeren ligger på førsteplass med hele 46 poeng, ni poeng foran Byåsen Toppfotball.

Nardos keeper Preben Øien snakket på seg et gult kort i kampen mot RBK2. (Foto: Karlsen Foto)