Nok en viktig seier

(Foto: nardoposten.no)

Tre nye poeng ble med hjem til Nissekollen for Nardo sitt A-lag herrer etter lørdagens tidvis intense bortekamp mot Orkla.

I et oppgjør hvor begge lag ville mye var det til slutt gjestene som trakk det lengste strået på Orkla Sparebank Stadion lørdag.

Etter scoringer av Isak Hustad, Simen Egge Nestaker og Andreas Bergo Krokbø ledet Nardo hele 0-3 til pause, men det var hjemmelaget som fant nettmaskene først i den andre omgangen med redusering av Pål Fredrik Simonsen. Etter 67 spilte minutter var det gjestene som økte ledelsen til 1-4 ved Jonas Andrè Strand. Orkla fikk nok en redusering i det 83. spilleminutt ved Håkon Sanden, og dermed ble sluttresultatet 2-4 i Nardos favør.

Dommer Erlend Kjørsvik fra Neset FK delte ut tre gule kort til hvert av lagene, alle disse i løpet av kampens siste 30 minutter.

Nardo ligger for øyeblikket på en fjerdeplass i årets Norsk Tipping-liga avd. 5, og har en kamp mindre spilt enn både lagene foran og bak seg på tabellen. Strindheim ligger plassert på tredje med to poeng mer, og Byåsen på andreplass med fem poengs ledelse på Nardo. Suverene Junkeren topper tabellen med ni poeng ned til Byåsen.

Neste kamp for Nardos herrer er mot Steinkjer førstkommende lørdag i Nissekollen. Lørdagens gjester ligger plassert på plassen under Nardo på tabellen med to poeng mindre.