Målfest for gjestene fra Egersund

Annonse

 

Av Redaksjonen

Søndagens kamp i Nissekollen i runde 22 av årets Postnord-liga endte med sifrene 2-6 i favør gjestene som ligger på en 4. plass på tabellen. Nardo ligger nå helt nede på en 9.plass med en luke på 5 poeng ned til Bryne.

Tøff og rutinert motstander

Før oppgjøret mot Egersund uttalte Nardos trener Tormod Bjerkeset at det er en tøff og rutinert motstander, et lag med mange gode enkeltspillere. Oppgjørene i Nissekollen har historisk sett vært jevne kamper, hvor vi alltid går for 3 poeng og går på banen på søndag med et mål for øye.

Tok ledelsen

Allerede etter 4 minutter tok Nardo ledelsen ved Amund Vingelen. Utligningen kom i det 23. spilleminutt ved Egersunds Markus Naglestad. Etter 35 minutter var spilt gikk bortelaget opp i ledelsen 1-2 ved Bubacarr Sumareh før Naglestad satte inn 1-3 før pause. Etter hvilen gikk det knappe 4 minutter før Egersund økte ledelsen til 1-4 ved Morten Bjørlo, 1-5 i det 63. minutt med scoring av Kenneth Grande. Nardo reduserte til 2- 5 ved Ole Christian Sæter i det 68. minutt før Naglestad fastsatte sluttresultatet 2-6 etter 74 minutter.

På stoltheten løs

Etter kampen uttalte Bjerkeset følgende;

– Vi starter kampen bra. Vi mener vi har en god kampplan og vet hva som venter oss, vi tar virkelig grep om kampbildet de første 15 minuttene. Vi tar ledelsen etter godt spill og scorer på vår første sjanse. Men dessverre klarer vi ikke å følge opp den gode starten. Derfra og inn er vi rett og slett ikke i nærheten av standarden vi ønsker. Både individuelt og kollektivt. Vi blir passive, upresise og ikke minst gir vi bort gavepakker på rekke og rad som resulterer i både sjanser og mål for bortelaget. Når du slipper inn 6 mål på hjemmebane går det på stoltheten løs og vi dummer oss skikkelig ut. Vi har over mange år, og skal være, et lag med et solid defensivt fundament. Som trener for laget er det egentlig bare å beklage, ta på seg ansvaret for at vi mentalt ikke er klare for å prestere på nivået. Nå blir det en rå prioritering på defensiv struktur i kommende treningsuke for å ha muligheten til å slå tilbake mot Hødd på søndag!

Neste hjemmekamp

I neste runde tar Nardo FK imot Hødd i Nissekollen 6. oktober klokken 15. Deretter reiser Nardos menn til Bryne for å jakte poeng den 13. oktober.