Med første test i årets sesong

Annonse

(Foto: Utleira IL)

Det var knyttet en del spenning for Utleira til treningskampen mot partnerklubb Tiller sitt juniorlag mandag kveld. Lite tvil om at folk ønsker håndballsesongen velkommen, det ble godt med folk på tribunen som ønsket å se håndballkamp.

Utleira sitt G16-lag har før sesongen vokst til å blitt en treningsgruppe på pluss 24 spillere.  Ny hovedtrener Torgeir Bergquist har nå satt sitt preg både på treningskultur og spillestil. Den kulturen bygger på et tydelig ønske om at laget skal løpe mye, og å være godt rustet fysisk for å tåle stor belastning.

(Foto: Utleira IL)

Kampen mandag var en treningskamp tidlig i sesong , men ga klare signal på at guttene har gjort et godt stykke grunnarbeid som de kan bygge videre på denne sesongen og inn mot mot Juniorhåndball fra neste sesong. Det ble i perioder vist meget god ankomsthåndball, målvaktsspill og forsvarstanker med aggressivt 3-2-1 formasjon. Gledelig å se duellstyrken som vokser seg frem hos guttene.  I siste omgang dro Utleira i fra og endte opp med et meget sterkt resultat.

(Foto: Utleira IL)

Nå går turen videre til Elverum der de i helga skal få bryne seg på både Elverum og Haslum. Sistnevnte skal de også møte senere i Bring-kvalik. Trener Bergquist var etter kampen meget godt fornøyd med gjennomføringsevne, men var tydelig på at det var mange detaljer og fokus på utvikling som lå foran laget i nær fremtid.

(Foto: Utleira IL)