Seier i helgens første oppgjør

(Foto: Utleira Futsal)

På tross av en ruskete både start og slutt på kampen var det aldri noen tvil om at Utleira skulle plukke med seg tre poeng i lørdagens oppgjør mot Fredrikshald.

Det var først etter rundt ti minutter var spilt at kampens første mål ble scoret, og det var hjemmelaget som åpnet ballet. I det fjortende spilleminutt utliknet Sindre Welo for Utleira etter et godt forarbeid av Vie. Hjemmelaget fikk muligheten til å gå opp i ledelsen like etter da de kommer alene med keeper, men Enlid gjør en god redning. I stedet blir det gjestene som går opp i ledelsen på en corner etter drøye femten minutter spilt med scoring av Simen Moksnes. Denne stillingen står seg til pause.

Etter kun fem minutter og ett sekund er spilt av andre omgang har allerede Erlend Vie rukket å score hat-trick, og under tjue sekunder senere øker Oskar Andreassen ledelsen for Utleira. Dermed 1-6.

Etter cirka tjuesju minutter øker gjestene ledelsen ytterligere etter en corner. Ballen fant veien i nettmaskene ved hjelp av Utleiras Rune Holmen. Det ble i stor grad enveiskjøring i den andre omgangen, men Enlid vartet opp med en god redning når han måtte når halvtimen var spilt. Minuttet etter scoret Sindre Welo sitt andre for dagen, og gjestene var oppe i ledelsen med hele 1-8.

Fredrikshald reduserte to ganger i løpet av de neste minuttene, men oppgjøret endte 3-8, og dermed hentet Utleira tre godt nødvendige poeng i sluttspurten på sesongen.

Simon Laugsand fikk sin debut i Eliteserien for Utleira i lørdagens bortekamp.

Simon Laugsand fikk sin Eliteserie-debut på lørdag. Her sammen med en annen førstereisgutt, Imre Johansen.

Søndag venter sesongens siste kamp, denne spilles mot Sandefjord Futsal i Oslo søndag klokken 13:30. Her kan det med tre poeng for Utleira være snakk om medalje av uviss valør. De tre lagene på toppen av tabellen er for øyeblikket Vesterålen med 27 poeng, tett etterfulgt av Sjarmtrollan og Hulløy med 26 poeng. Utleira ligger hakk i hæl med 25 poeng.