Kommer på nytt besøk i hallen

Annonse

(Foto: RBK)

Rosenborg var på besøk i Utleirahallen for et par uker siden. De konkluderte raskt med at de ønsket å komme tilbake da de syntes åpen hall, og gratis treninger for alle barn og ungdom er tiltak de ønsker å støtte opp under.

Torsdag 21. juli kommer de derfor tilbake med både spillere og teamet fra «Innsiden», RBKs egne dokumentering av det daglige livet i klubben.

Det er mye oppmerksomhet rundt Rosenborg med mange unge, spennende spillere som får masse tillit av dagens trenerteam med Kjetil Rekdal i spissen. To spillere som har fått mye tillit i årets Rosenborg er Ole Sæther og Noah Holm. Sistnevnte er for øyeblikket ute med skade.

(Foto: RBK)

Torsdag tar både Ole Sæter og Noah Holm turen til Utleira idrettsanlegg. Det er flott at spillere på øverste nivå kommer for å sette farge på et slikt arrangement som gir muligheter for barn og ungdom til gratis aktivitet i sommerhalvåret.