Målrikt byderby endte med hjemmeseier

(Foto: Nardo FK)

Det ble et svært målrikt oppgjør mellom Nardos A-lag for herrer og Byåsen Toppfotball i Nissekollen lørdag. Lagene fulgte hverandre helt inn til døra, men det var hjemmelaget som kunne slippe jubelen løs etter scoring på overtid.

I godt trøndervær ble «høstsesongen» sparket i gang for Nardo med oppgjør på hjemmebane mot Byåsen Toppfotball. Gjestene hadde spilt en kamp mer enn Nardo før lørdagens oppgjør, og hadde et forsprang på åtte poeng. Med hjemmeseier ble denne luken knappet inn til å kun dreie seg om fem poeng mellom lagene. Byåsen innehar for øyeblikket tredjeplassen på tabellen, med Nardo og Kolstad hakk i hæl.

Jubel på overtid

Det ble en målrik affære de frammøtte fikk bivåne i en kamp som var jevn, intens og med skikkelig nerve på og utenfor banen. På sidelinjen jublet begge lags apparat som det skulle være cupfinale i hvert mål som ble scoret.

Lørdagens målscorere for Nardo ble Oscar Stølan i det 18. minutt, Andreas Bergo Krokbø rett før pause og Pål Even Heggelund i det 58. spilleminutt. Først i det 90. minutt kom avgjørelsen da Kristoffer Halvorsen sendte hjemmelaget tilbake i føringen. Dermed kunne Nardos menn slippe jubelen løs da dommeren blåste sluttsignalet etter 93 spilte minutter. Kampen endte 4-3 til hjemmelaget.

Av Nardos spillere vil vi gjerne fremheve målvakt Preben Øyen som hadde noen svært viktige og avgjørende redninger.

Neste kamp for A-lag herrer er da borte kommende helg, nærmere bestemt lørdag klokken 16 på Orkla Sparebank Stadion i Orkanger, mot Orkla FK herrer.