En weekend med topphåndball i Utleirahallen

Annonse

Eirin Skogen er godt i gang med ny sesong i Utleira. (Foto: Utleira IL)

3T topphåndballweekend blir i år oppstarten på en ny, og lang håndballsesong for mange seniorlag i regionen. I år stiller også Byåsen håndball Elite, i tillegg til både Levanger og Charlottenlund som hadde fine prestasjoner i 1. divisjon i fjor.

Utleira sitt seniorlag stiller med nytt trenerteam, og en del nye spillere som mange gleder seg til å oppleve i Utleirahallen gjennom årets sesong.

Maria Rekkebo er en av de nye spillerene i årets Utleira stall. (Foto: Utlleira IL)

Seniorlaget er nå i gang med siste forberedelser inn mot helgas kamper der de skal spille mot Strindheim og Sverresborg som de møter senere i seriespill i 2.divisjon.  Mandag var som vanlig fysioterapaut June Svorken på plass på trening.

June Svorken er ny i teamet rundt Utleira senior i år. (Foto: Utleira IL)

Mange spennende kamper

Helgens anbefaling for alle som liker seniorhåndball er å ta turen til Utleirahallen for å få med seg mange av årets lag i trøndersk håndball. Som vanlig blir det mange gode lokaloppgjør.  Samtidig skal det bli spennende å se et nytt Byåsen Håndball Elite med Valery Putans i spissen. Klarer Levanger og Charlottenlund å fortsette utviklingen i 1.divisjon og har Utleira tatt noen nye steg i utviklingen fra fjorårs-sesongen.

Denne gjengen gleder seg til å spille på hjemmebane i helga. (Foto: Utleira IL)

Enorm innsats

Ildsjeler i klubben gjort et godt stykke arbeid i forkant av helga for å sikre at både spillere, trenere, dommere og publikum skal få en god opplevelse på 3T topphåndball-weekend. Det er bare å glede seg til en helg fullpakket med god håndball fra lag som nå gleder seg til å komme i gang med sesongen.

Klikk her for å se kampoppsettet!