Rystet fra start – komfortabel til slutt

Annonse

I lørdagens serieåpning av Eliteserien Futsal sesongen 20/21 tok Utleira imot Vesterålen på besøk. Gjestene rystet hjemmelaget etter bare elleve sekunder ved å gå opp i ledelsen, men den regjerende seriemesteren vant komfortabelt 6-3 til slutt.

Selvmål begge veier

Det var altså etter bare elleve sekunder at gjestene fra Vesterålen gikk opp i ledelsen 0-1 i lørdagens oppgjør i Utleirahallen. De doblet ledelsen før de etterhvert satte ballen også i eget mål til redusering 1-2. Simon Johansson utlignet før også Utleira satte ballen i eget mål og atter igjen lå under. Utligningen til 3-3 var det Sindre Welo som sto for med et flott skudd, og kanskje kampens fineste mål. Nysignerte Petter Høvik sendte deretter hjemmelaget opp i ledelsen før pause.

I den andre omgangen fremsto Utleira tryggere og mer komfortabel. Med scoringer av Jonas Wiseth og dagens andre fra Simon Johansson endte oppgjøret 6-3.

 

 

Ikke godt nok

Etter kampen uttalte Kai Bardal at den første omgangen ikke var god nok, og at om dette hadde vært på internasjonalt nivå så hadde de virkelig kunne blitt straffet. Selv om morgendagens kamp er utsatt grunnet sykdom i troppen til KFUM, så vil Utleira få en kamp til i seriespillet før de skal ut i kvalifisering til Champions League. Kommende lørdag er det nemlig duket for lokaloppgjør når Freidig kommer på besøk i Utleirahallen.

Deretter står det forhåpentligvis kvalifiseringskamp for tur mot de nederlendske mesterne Hovocubo.