Solid stykke rock av URO

Annonse

Bandet URO er ute med ny musikk, og nå er det singelen «Snowblind» som er tilgjengelig i all verdens strømmetjenester. Dette er den tredje singelen bandet har gitt ut så langt i år. 

I fjor ga bandet ut sitt debutalbum «URO» som var en god blanding tradisjonell rock med innspill fra blues og metall, samt et par pusterom med en akustisk låt og en ballade. Gutta i Uro har spilt sammen siden barneskolen og har siden det hatt en lidenskap for rocken, og uttalte følgende til Nardo-Posten i forbindelse med den første utgivelsen.

– Musikken er av typen gammel, hardtslående rock som helst nytes høyt, og vi har latt oss inspirere av de største rockeartistene som AC/DC, Foo Fighters, John Mayer og Joe Bonamassa, samtidig som vi har satt vårt eget preg på musikken.

Gitar-basert rock

På den nyeste utgivelsen som har fått tittelen «Snowblind» er det fortsatt gitarene som preger lydbildet, og man kan tydelig høre referansene som bandet selv nevnte i forbindelse med sin debutplate. I våre ører kan det også høres ut som om bandet har sluppet ned skuldrene noe, og at de ikke føler de har like mye å bevise som på førsteplata. Låta har rett og slett mer pondus enn hva vi har hørt fra bandet tidligere. Førsteplata bar også preg av at låtene ble mer eksperimentell med mange ulike temaer, dette er noe vi ikke hører i like stor grad på de tre låtene som så langt er sluppet fra den nye plata. «Snowblind» har et fint driv og fremdrift krydret med en god vokalprestasjon fra bandets frontmann Vegard Fladby. Rett og slett ei god rockelåt som fortjener å bli hørt!

Tre nye låter så langt

Bandet slapp årets første låt i midten av februar, og da var det «Power outage» som ble presentert for bandets publikum under konserten ved Good Omens helgen etter. Slik beskrev vi låta;

– Den første singelen fra det nye albumet er et solid stykke rock, og det blir spennende å høre resten av låtene når disse blir tilgjengelige.

Les hele saken her – «Ute med ny musikk og konsertklare»

I mars slapp bandet låta «Amazon», og nå er altså låt nummer tre fra det kommende albumet også tilgjengelig der man strømmer musikk.

Les også denne – «UROs debutplate laget på tre kontinenter»