Solrikt både morgen og kveld

Annonse

Megler Lisbeth Kristengård har lang erfaring i bransjen og er godt kjent for å ivareta sine kunder gjennom hele prosessen.

Av Redaksjonen

Kjøp av eiendom er en investering i et nytt liv i nye omgivelser. Man kjøper en drøm og tanke om hvordan livet skal bli når man flytter. Det er så uendelig mye større og livsendrende enn man ofte tenker.

God beliggenhet

Et av prospektene Kristengård jobber med i disse dager er en flott bolig i Hoeggvegen. Dette er en trivelig halvpart av tomannsbolig med gode leieinntekter i sokkelleilighet. Eieren av boligen uttaler følgende;

– Solrikt både morgen og kveld – så koselig å ta en kopp kaffe om morgenen på fremsiden av huset.

Som å spille sjakk

For Proaktiv Eiendomsmegling er det å megle boliger som å spille sjakk. De overlater ingenting til tilfeldighetene. Det er derfor stadig flere som velger Proaktiv når de skal selge sin bolig. Gjennom deres unike Proaktiv-standard sørger de for at salgsprosessen blir optimal, i en handel som er trygg både for den som selger og den som kjøper.

Ryddig og behagelig

Her er hva noen av meglerens kunder har uttalt;

– «Både boligen og jeg var i de beste hender under hele salgsprosessen»

– «Lisbeth har ivaretatt oss på en svært trygg og god måte gjennom hele prosessen med både kjøp av ny bolig, samt salg av vår gamle bolig»

– «Megler opptrådte profesjonelt og var meget oppegående gjennom hele prosessen»

Visning

Kristengård avholder på vegne av Proaktiv visning i Hoeggveien 40 Mandag 30. september kl 18 til 19.