Ute med ny musikk og konsertklare

Annonse

Denne helgen slipper bandet URO ny musikk, og neste helg er de klare for sin første konsert på lang tid. 

Gutta i Uro har spilt sammen siden barneskolen og har siden det hatt en lidenskap for rocken. Musikken er av typen gammel, hardtslående rock som helst nytes høyt. Nå slippes den første singelen fra bandets andre plate, ei låt med et solid rockedriv i et gitarbasert lydbilde og solid vokal av bandets frontfigur Vegard Fladby. «Power outage» høres ut som en modnere utgave av URO enn hvordan de fremsto på den selvtitulerte førsteutgivelsen hvor de ønsket å vise frem mye på den tilmålte tiden. Den første singelen fra det nye albumet er et solid stykke rock, og det blir spennende å høre resten av låtene når disse blir tilgjengelige.

Konsert på hjemmebane

Neste helg er URO klar for sin første konsert på en god stund, og dette skjer på hjemmebane. Limboland er bandet som varmer opp publikum på Good Omens neste fredag før URO entrer scenen for å spille låter både fra debutalbumet og nye låter.

 

Les også denne – UROs debutplate laget på tre kontinenter