Uavgjort mot serielederen

Annonse

(Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Av Redaksjonen

Nardo Fotballklubb inviterte til Superlørdag i Nissekollen med oppgjør både for damenes og herrenes A-lag. Først ute var damene allerede klokken 12 mot serieleder Molde, deretter var det klart for oppgjøret mot serieleder Stjørdals Blink for herrene.

Det ble en fin dag for fotball i Nissekollen med flott sommervær og godt oppmøte. I følge klubben var det ca 400 tilskuere i løpet av dagen.

Tap for damene

Nardo FK`s damelag tok imot serieleder Molde på besøk. Trener Arild Kristensen uttalte i forkant av kampen at de skulle møte et meget godt lag som ville være en stor test. Motstanderen viste seg å bli for sterk og kampen endte med et 0-4 tap. Allerede etter 5 minutter gikk Molde opp i ledelsen 0-1 etter scoring av Live Aak, deretter økte Nora Håheim ledelsen til 0-2 etter ni minutter. Dette sto seg til pause. Etter pausen meldte Emma Stølen Godø seg på scoringslisten med 0-3 etter 68 minutter, før hun fastsatte sluttresultatet til 0-4 etter 87 minutter. Kristensen oppsummerte kampen slik;

– Vi møtte Molde som leder avdelingen og det ble som forventet en tøff kamp. En kamp med mange dueller og lite spill. For vår del så er resultatet verre enn spillet. Det er vanskelig å vinne kamper mot de beste når vi gjør store feil som gir baklengsmål. Det er en del av spillet, og vi må rette fokus mot neste helg og bortekamp mot Sunndal.

(Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Trønderoppgjør

Stjørdals Blink har hatt en meget god sesong så langt og topper tabellen. Fjorårets oppgjør mot dette laget var jevne, og det måtte en god prestasjon til for å klare uavgjortresultatet 0-0 som dagens kamp endte. Nardos keeper og kaptein Henrik Bakke uttalte etter kampen at det ikke var de helt store sjansene til noen av lagene, men at de i perioder ble litt kjørt på dødballer og lange innkast. Nardo ligger nå på en 3. plass på tabellen, 5 poeng bak dagens motstander og 4 poeng bak tabell-toer Fredrikstad.

Kepper og kaptein Henrik Bakke (Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Ubeseiret på hjemmebane

Hovedtrener Tormod Bjerkeset jr. oppsummerte herrenes kamp slik;

– Tett og jevnt toppoppgjør, to lag som kjenner på hverandre underveis og lagene har hver sine perioder. Vi hadde forventet et noe mer høyt pressende Blink-lag, og jeg synes vi legger premissene for mye spesielt i 1 omgang og midtperioden i 2 omgang. Bunnsolid defensivt av hele laget. Spesielt imponerende med alle rokkeringer og ny komponering av B4. Vi tar ut Blink sin giftige angrepstrio, hvor ingen av de har en eneste avslutning på mål. Vi slipper til null sjanser i mot i åpent spill. Deres største sjanse kommer i 2 omgang på direkte frispark, men Henrik er på jobb og avverger mesterlig. Jeg synes vi er gode både i høyt og lavt press. Det eneste vi i lange perioder må forsvare oss mot er diagonale langballer fra stopperne og lange innkast. Dette håndterer vi bra – og i periodene vi får startet opp bakfra, samt brettet ut spillet off synes jeg vi spiller slik vi ønsker. God defensiv kontroll gir oss mange potensielle overganger. Men orienteringsevnen og første touchen for å komme oss forbi første pressledd etter ballvinning for å utnytte ubalansen, er under pari dessverre og normalt skal vi utnytte disse på en bedre måte. Blink får mange dødballer utover i 2 omgang også, men vi forsvarer boksen mesterlig. På overtid får vi en gedigen mulighet til å avgjøre, men headingen stryker stolpen. Vi er fortsatt ubeseiret på hjemmebane og foran 400 tilskuere viser vi at vi blir et lag å regne med også i fortsettelsen

Gule kort

Det ble delt ut i alt 5 gule kort i dagens oppgjør mot Blink, hvorav 4 av disse gikk til Nardo-spillere.

Gult kort til Jarl Magnus Ernstsen Knutsen i 2. omgang (Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Annonse