Sara og Julie samlet inn over seks tusen kroner

Annonse

Sara og Julie har stått på i sin innsamlingsaksjon hvor pengene går til Røde Kors sitt arbeide i Ukraina. (Foto: nardoposten.no)

Mot slutten av mars skrev vi om femteklassingene Sara og Julie som brukte mye av sin fritid på å samle flasker til inntekt for Røde Kors sitt arbeide i Ukraina. Målet var fem tusen kroner før 1. april, men allerede et par dager før hadde de passert seks tusen.

Sara Emilie Matheson Sem og Julie Eikemo Kvalvik som til daglig går i femte klasse ved Steindal Skole brukte store deler av fritiden sin i mars til å samle inn pant ved å ringe på dører i bydelen. Giverviljen har vært stor, og det har ikke gjort innsamlingsiveren mindre.

Sara Emilie Matheson Sem og Julie Eikemo Kvalvik har samlet inn flasker for over seks tusen kroner til inntekt for humanitært arbeid. (Foto: nardoposten.no)

Da vi publiserte saken om jentene den 22. mars hadde de samlet inn rundt halvparten av det de hadde satt seg som mål, og allerede åtte dager senere var beløpet på over seks tusen kroner.

Vi gratulerer jentene med den flotte innsatsen!

 

Les også denne – «Samler inn flasker for Ukraina»