Poengtap på bortebane

Annonse

Nardo FKs A-lag for herrer tok turen til Kolstad Idrettspark for en kortreist bortekamp i Norsk Tipping-ligaen andre påskedag. Det endte dessverre med tap for laget fra Nissekollen.

Med god hjelp fra hjemmelaget gikk Nardo opp i ledelsen tidlig i første omgang på et selvmål av Kolstad, og det skulle gå over halvtimen før utligningen kom ved Rotlid i det 36. minutt. Dette sto seg inn til pausen.

Det var ikke før i det 72. spilleminutt at neste ball fant nettmaskene, denne gang med scoring av Sandvik for Nardo. Kolstad utlignet bare fire minutter senere ved Vladic, før Malt Arnstad fastsatte sluttresultatet til 3-2 i favør hjemmelaget.

Dermed ble det poengtap på bortebane for Nardo i byderbyet mot Kolstad.

Neste oppgjør mellom lagene spilles i Nissekollen 1. oktober.