Poengdeling mot tabelljumboen

Etter å ha tatt ledelsen tidlig i kampen lot Nardo gjestene slippe til nok til å ta med seg en tomålsledelse inn til pause. Fram Larvik hadde full uttelling på sine sjanser i første omgang, men hjemmelaget slo tilbake etter pause slik at det endte med poengdeling i lørdagens oppgjør i Nissekollen.

Viktig innspurt

Etter dagens oppgjør mot tabelljumboen oppsummerte Nardo FKs hovedtrener Stig Kammen oppgjøret på denne måten;

– Igjen en kamp der vi føler at vi skal sitte igjen med tre poeng, samtidig skal vi anerkjenne jobben som gjøres med å komme tilbake fra 1-3 til 3-3.

Vi kommer svært godt igang og får ledelsen etter en dødball ved Arne Gunnes etter 15 minutter. Til da i matchen hadde vi styrt det meste og vært dyktige i alle spillets faser. Vi sto godt etter, fikk gjenvinningen høyt i banen og det var bra med entusiasme i laget!

Psykologi er et interessant tema, og det fikk vi sett idag. Når vi tar ledelsen dør entusiasmen i laget og vi slipper Fram veldig unødvendig inn i kampen. Når de i tillegg scorer 3 mål på tre visitter i vår 16-meter før pause, er det en slukøret gjeng som går inn i pausen. Psykologien i dette er at vi på 0-0 angriper matchen, men så fort vi tar ledelsen virker det som vi føler at vi må forsvare noe. Det lykkes vi dårlig med.

I pausen blir vi enige om å fyre på alle sylindere i et forsøk på å snu det. Troen øker og vi bestemmer oss for å være energipåfyllere i hele omgangen.

Den karakteren vi viser i 2.omgang er beundringsverdig. Vi maler opp angrep på angrep, og det er veldig fortjent når Krokbø reduserer til 2-3 med 25 minutter igjen på klokka. Vi fortsetter å male på, og når vi endelig får straffe i det 90.minutt er det fullt fortjent med 3-3.

En skuffet spillergruppe som svært gjerne skulle hatt alle tre poengene, men samtidig erkjenner prestasjonen. 16-6 i målsjanser, vitner om en underholdende og offensiv fotball som svært gjerne skulle sett resultert i 3 poeng. Nå må vi nullstille og sørge for at de kommer søndag når vi skal ut mot Odd 2.

Tabellen

Slik ser tabellen ut så langt denne serierunden. Levanger er ilagt trekk på to poeng som enda ikke er utregnet på denne oversikten.

Neste oppgjør

Nardo FK møter Odd 2 på Skagerak Arena søndag 23. august klokken 15:30, deretter kommer Bærum på besøk i Nissekollen lørdag 29. august med avspark allerede klokken 14.