Blir ny spillende trener i Nissekollen

Annonse

Morten Strand blir ny spillende trener for A-lag herrer i Nardo Fotballklubb. (Foto: Nardo FK)

Morten Strand vender tilbake til Nardo FK etter tre sesonger i Stjørdals-Blink som spiller. I Nardo Fotballklubb blir han spillende trener for A-lag herrer.

Og det er med stor glede klubben har begynt å presentere årets trenerteam som skal lede A-laget for herrer gjennom sesongen i Norsk Tipping-ligaens avdeling 5 i selskap med blant andre Rosenborg 2, Bodø/Glimt 2 og Kristiansund 2. I samme avdeling spiller også flere lag fra Trondheim som Strindheim, Byåsen, Kolstad og Tiller.

Den nye hovedtreneren har med seg 76 kamper for Stjørdals-Blink i bagasjen når han returnerer til Nissekollen hvor han fra før har spilt omtrent samme antall kamper som for laget han melder overgang fra. Og med sin erfaring fra både Rosenborg og Gjøvik-Lyn er det en rutinert fotballmann som vil prege Nardo i de to kommende sesongene som han har signert for. Klubben har også sikret seg opsjon på ytterligere ett år.

Morten Strand fra sin forrige periode i Nardo-drakten. (Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

– Ser først og fremst veldig frem til å komme ordentlig i gang. Det er ei meget spennende gruppe med mye potensial. Vi i teamet rundt laget må jobbe hardt for å få ut det beste av hver enkelt, slik at vi får satt sammen et lag som forhåpentligvis skal kjempe helt i toppen i år, forteller Strand.

– Ser først og fremst veldig frem til å komme ordentlig i gang, sier Morten Strand. (Foto: Nardo FK)