Nå starter VM-kvalifiseringen

Annonse

Og det skjer i vårt eget nabolag, for denne uken spilles det kvalifiseringskamper til VM i futsal i Utleirahallen hvor Norge møter både Malta, Kypros og Danmark.

Norges første kamp spilles onsdag kveld klokken åtte, og da står Kypros på motsatt banehalvdel. I troppen til det norske landslaget er flere av Utleira Futsals spillere, og det ligger an til gode muligheter for å oppleve futsal på et høyt nivå i løpet av de kommende dagene.

Utleira oppfordrer derfor folk i nærmiljøet til å kjenne sin besøkelsestid ikke bare under Norges kamper, men også å møte opp når de andre nasjonene spiller for å lage en god ramme og fin stemning i hallen. Det er ikke hver dag det arrangeres VM-kvalifisering i bydelen. For å fylle hallen med publikum har Utleira IL i samarbeid med Norges Fotballforbund kommet frem til at det skal være gratis inngang på følgende kamper;

Onsdag 6. april klokken 15: Danmark – Malta

Torsdag 7. april klokken 15: Danmark – Kypros

Lørdag 9. april klokken 13: Malta – Kypros

Det norske landslaget spiller sine kamper som følger;

Onsdag 6. april klokken 20: Norge – Kypros

Torsdag 7. april klokken 20: Norge – Malta

Lørdag 9. april klokken 18: Norge – Danmark

Disse kampene må man kjøpe billett for å overvære, og dørene åpner en time før kampstart.

Da er det bare å møte opp i Utleirahallen for å støtte både de lokale Utleira-heltene, men også det øvrige norske landslaget. Og hva om vi i tillegg sender hjem gjestene med en opplevelse av fulle tribuner også under deres kamper.

Hvem vet når det blir VM-kvalifisering i nabolaget igjen…