Nå skal gatene fylles med korpsmusikk

Annonse

(Foto: Nardo skolekorps)

Et sikkert vårtegn er å høre taktfaste trommer og hornmusikk bre seg utover fra de dyktige korpsene vi har i nærområdet vårt. I helgen er det «vårslipp», og både Nardo og Steindal skolekorps blir å finne gatelangs med sine instrumenter.

Nå begynner utesesongen for korpsene, og i helgen vil du kunne møte på flere av nærområdets musikk-korps rundt om i våre gater. Nardo skolekorps kommer i den forbindelse med en oppfordring til både bilister og syklende om å stoppe opp og å ta hensyn til korpset har passert. Med begrenset aktivitet de siste par årene er det nå ivrige musikanter som vil fylle gatene med flott musikk.

Også Steindal skolekorps blir å finne på marsjøvelse i våre gater denne helga. De vil også gjøre et stopp innom Nardo Centeret for en minikonsert tidlig på lørdags ettermiddag.

Kom mai, du skjønne milde!